Monday, April 19, 2010

Hilang rindu BHS nak makan pulut kuning.....





Kelmarin BHS buat makan-makan di office...waktu petang setelah selesai tugas...dimulakan dengan bacaan doa oleh big boss...Alhamdulillah...
Menunya
pulut kuning
rendang ayam
sambal tumis ikan bilis
muffin pandan comel dan
teh o panas
selamat menjamu selera kawan-kawan...

19 comments:

kucingorengemok said...

sempena pemergian yang rahsia tu? :)

rezeki said...

salam BHS

selamat berangkat , semoga dipermudahkan segala2nya dan diberi kesihatan yg baik

bak sepinggan pulut kuning, lapo
tak sarapan lagi

tgh ni rasanya mrs nak masak asam pedas kepala mayong hehehe

boxhousestudio said...

BHS to kucingorengemok..itu la tu...bukan rahsia lagi...jom sayang ikut sama?...kat sana banyak kucing tau...

boxhousestudio said...

BHS to rezeki...

terima kasih banyak-banyak pak itam...ya, semoga dipermudahkan segala dan diberi kesihatan yang baik...amin, amin, amin....

boleh, mari la ambil pulut kuning ni...tapi pak itam terror masak...segan arr...

aduhai...kegemaran Cl kan masak asam pedas?...amboi...goda ya...apa pun selamat menjamu selera sama mak itam dan anak anak tu...

Penyulawa aka Mama Ghock said...

tak ajak pun... nak gak rasa airtangan orang ulu bernam...

Nina Suria said...

Salam damai Tun,
Moga dipermudahkan-NYA, nampak wajah Tun kat blog Manzlie. Rupanya dah selamat sampai ke tanah haram. Dan moga selamat pulang ke tanah air :)

MohdArshad said...

Salam BHS...sedap pulut dn rendang....semoga dapat umrah yg mabruru Insyaallah..terima kasih kuih bahulu dn sebagainya.Syukran

KAMATO said...

Mudah-mudahan ibadat yang dah dibuat itu dapat umrah yg mabrur

Mohd Saad Hamid said...

Salam BHS,

Cerita sikit pengalaman berumrah baru-baru ni.

Dapat kucup tak hajar aswad?

boxhousestudio said...

Penyulawa...ko kan pandai bab bab masak nih..ha ha ha

manzlie said...

salam from Makkah..



cl nak sambal tumis bilis tuh...peberet...


waslam

boxhousestudio said...

Nina Suria...terima kasih atas segala ingatan..sungguh rasa terharu kerana anda always terkenang dan mendoakan keselamtan saya sepanjang beribadah...

boxhousestudio said...

BHS to Nina Suria...Salam damai to you too Nina...aduhai di mekah penuh sejarah rasmilah semua member dapat lihat wajah pemilik boxhousestudio..blog di tubuh untuk pamerkan hasil kerja tangan seni ku ini...jadi orangnya biarla undur belakang..namun takdir menentukan...apa pun setuju aje la jadinya..alhamdulillah...

Nina Suria terima kasih mendoakan kesejahteraaan saya semasa pergi dan kembali ya...terima kasih

boxhousestudio said...

Salam MohdArshad aka Tuan Haji

sama-sama...jasa tuan akan kami sekeluarga kenang...tak terbalas jasa tuan ...Alhamdulillah....

boxhousestudio said...

BHS to Mohd Saad Hamid

mengenai Umrah baru baru ini di penuhi dengan kenangan kenangan yang indah-indah belaka...tak terucap dengan kata-kata..syukur sangat-sangat....mengundang untuk datang lebih kerap ke bumi penuh barokah ini..insha ALLAH.....

anak bongsu lelaki BHS berjaya mengucup HS sebanyak mungkin...Alhamdulillah

cuma BHS terpaksa menjaga adap sebagai wanita, elak dari merempuh kaum adam.....kalau ikut hati...mmm...tak tertahan juga di buatnya...mmm....

boxhousestudio said...

BHS to manzlie...

terima kasih pada manzlie dan sumer sumer kerna turun padang ...balik malaysia kejap ya..hi hi hi

boxhousestudio said...

wokeh wokeh CL..sambal tumis tu sambal tumis ibu mertua ku...

Atikah said...

Salam kak,
Bestnya pulut kuning tu...

boxhousestudio said...

Atikah...nanti suatu hari mai rasa air tangan BHS ya...