Tuesday, May 25, 2010

Kalau jual ni mesti malatop satu Tanjung Malim...BHS kasi 5 bintang...memang sedappp...



BHS dapat makan mee ni...apa nama nak panggil mee ni eik...Mee Soup Udang kut..ok..customer BHS yang beri dan dia masak sendiri untuk keluarga dia pagi tu...dia datang bawa bungkusan dalam plastik...pucuk di cita ulam mendatang..pagi tu memang lapar belum sarapan..so BHS tuang dalam pinggan...posing dulu then ngap..Masha ALLAH...sedappppp..lah sangat...Terima Kasih pada yang memberi, harapan BHS tolong la buka gerai ke ..khas jual ni sahaja ...cukup!!!....memang power!!!...ssshhh..puas dah risik resepi...tak dapat-dapat...sumer boleh buat mee sup ...betul!!!...tapi yang ni memang ada umpphh!!!...berselera dan teringat-ingat...

8 comments:

rezeki said...

salam BHS

mee sop ya hehe

nak sikit hehe

MohdArshad said...

Salam Boxhouse...mee rebus dekat gerai pekan slim river sedap juga...

zaitgha said...

beli lah recipe dia ....cuba then jual pastu kita buka cafe kita nak??

boxhousestudio said...

BHS to rezeki
salam to you too
segan la dgn rezeki..mu terror masak ..tapi yg ni memang power...BHS rasa dia rebus tulang lembu sampai lembut agaknya..

boxhousestudio said...

BSH to MohdArshad
Salam MohdArshad..amboi ..mana tau ni?..mmm..musykil..ha ha ha..tapi kan yang mana satu?..kot ya dah sampai tapi tahun bila punya kenangan dengan mee rebus tuh...entah entah gerainya pun dah tutup tak?

boxhousestudio said...

BHS to zaitgha

ye takye jugak eik..BHS tanya sat kat dia nanti...cafe..memang idaman ..good companion nih..

Rozali said...

Assalamualaikum BHS

sedapnya

ditambah dengan pisang sebagai pencuci mulut

Wassalam

boxhousestudio said...

Rozali

Waalaikumsalam Rozali... BHS memang suka pisang berangan ...gerai buah dekat sangat ...