Wednesday, June 16, 2010

kalau hari-hari sarapan pagi kat sini kan best!!!


tengok tu sorang minum teh ais sampai dua, ...adala orang tu...nanti BHS update lagi ni baru muqaddimah..ha ha
oh...teh tarik dan teh ais dekat food court Felda D'Saji MEKKAH ni BHS beri 5 bintang!!!...siapa tak rasa, rugi...percayalah ....sah!!!...

gambar yang ni kan, BHS dalam saudi air..masa terbang dari Malaysia nak ke Jeddah...orang sumer tidur tapi BHS tak leh tidur...so ...baca-baca la apa yang patut...syahdu arr..


tengok peta, tengok arah kiblat, tengok jam, tengok buku, tengok orang kiri kanan, pergi ladies, tengok majalah, jalan-jalan ...asyik gelisah ...bila nak mendarat ne?...dah tak sabar nak pijak bumi ambia.....hmmm..

2 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Kak Tun

mak ooooii

betul betul dahaga ni
setiap seorang dua gelas

tak pa
di Makkah digalakan minum air banyak2

Wassalam

boxhousestudio said...

BHS to Rozali

alla bukan selalu...waktu ni nak buat umrah...baru sampai dari tanaem...tak sarapan kat abeer garden....tapi kan E1 dan adam bila depa tawaf or gi solat ke haram...depa mesti singgah sini...hilangkan dahaga...tambah ada slurppy lage...sedapppp...