Sunday, June 6, 2010

Mirza dan Dekno lagi...Terima kasih BHS ucapkan pada Falahan anak Cikgu Fadhilah...



BHS sangat-sangat bersyukur, bila orang menghargai...terharu lagi bila kedua-dua belah pehak sudi mengabadikan kerja seni BHS untuk tatapan kenangan pertunangan mereka

pada kakak Mirza, Intan dan pada kakak Dekno, Falahah...BHS ucapkan jutaan terima kasih...semoga majlis pertunangan bertambah seri dengan kehadiran cupcakes ini...Insha ALLAH

Blueberry Cheesetart ini juga salah satu dari hantaran bertunang Dekno buat Mirza...Alhamdulillah...tercapailah hajat mereka semua...BHS happy...


Selamat bertunang BHS ucapkan pada Mirza dan Dekno..entry sebelum ini, BHS siapkan untuk Mirza's family dan entry ini pula untuk Dekno's family...

memori semalam masih berlegar di minda, kenangan hari jadi Na5wa di tanah suci Mekah mengimbau kembali...pada Ustaz Lutpi, BHS minta halal pinjam gambar ini....pasal BHS tau Ustaz terlampau sibuk...hati BHS pula dah rindu benar menunggu hasil editing Ustaz tu...jadilah gambar ni pengubat rindu ...boleh ke pinjam?, kalau tak boleh cakap ya...ha ha ha...kot melanggar etika ke...apa ke...hmmm...eh nape budak tu nangis?...ish ish ish Ustaz Lutpi ni pandai sangat buat orang hiba...tak aci betul la hi hi hi...
dalam gambar ni kan ada birthday girl yang bernama najwa aka na5wa, ada mak dan ayah mertua, ada jari-jemari dan lengan baju E1 ngan "higal"..hu hu, ada nana yg tengah tersengih, ada ina yang tengah perli budak sebelah dia yang dah macam neng yatimah, asyik sebak dan nangis je kerjanya....(tu yg pakai cermin mata hitam..wajib..hi hi)...nape ntah..emotional benar..lemas lah...udah-udah la tuh..ha..ha...dan..dan..dan...yang tengah kyusuk paling depan tu..jeng..jeng..jeng...cuba teka siapa?...teka lah...alla teka je la...

tapi kan yang paling BHS kecewa pasal BHS tak dapat abadikan segala food yang di hidangkan oleh chef dean...sebab ustaz lutfi yang deal dengan chef dean untuk setting majlis birthday na5wa nih...masa majlis ni chef dean tiada...nape eik?..cantek susunan makanan yang di hidangkan...memang kelihatan sangat profesional walaupun dalam suasasa sederhana dan tu lah sayang tiada gambarnya...agaknya BHS bakal sampai ke Mekah dalam masa yang terdekat ni kut?...ialah gambar BHS di mekah majoriti sumer nya hilang..hu hu hu...apa pun ...Alhamdulillah ..tengah doa ni nak datang lagi beribadah di sini....AMIN!!!...

6 comments:

mama ju, said...

Salam Cik Tun

Buah tangan Cik Tun memang terkenal cantik!

Rozali said...

Assalamualaikum Kak Tun

majlis akan bertambah seri hasil drp buah tangan yg ikhlas

Wassalam

boxhousestudio said...

BHS to mama ju

Salam mama ju

Alhamdulillah mama ju..BHS segan bila mama ju memuji begini, malu BHS pada ramai bakers di luar sana ...

boxhousestudio said...

BHS to Rozali

Waalaikumsalam Rozali...

betul cakap kamu tu...mengenai buah tangan ni kengkadang ilham tak sampai..kena tenang tenang untuk dapat kan "feel" berkarya tu..ada masanya idea datang sepantas kilat...

Syukran

kucingorengemok said...

tengok gambar nana teringat dia minum teh tarik kat dsaji, hehe... orang malaysia, tak jauh dari teh tariknya!

boxhousestudio said...

BHS to kucingorengemok

KOG mu tu bukan sahaja terkenang nana minum teh tarik...mu cakap bagi pehak mu ni...ni mesti tengah angau...ialah baru balik dari Umrah....untuk seketika waktu...mu akan jadi macam BHS...kerinduan, kerinduan,kerinduan...tapi bertahan ok...

wasallam