Sunday, June 20, 2010

BHS terlalu sayang Abah, walau segarang mana sekali pun .....


kata orang singapura..."nostalgia seh!!!".

semalam mak kata abah suka lagu ne...mmm....sayang ya...Ahamdulillah...BHS happy!!!....apa mak?..lagu favourite you all masa kat hostel di Teluk Anson?...wow!!!..

so to all dad, daddy, abah, bah, baba, ayah, yah, bapak, apak, walid out there...Happy Father's Day....muah...opppss...hi hi hi....terlebih suda....



aik...bila anak BHS ambil gambar ni...?...hint hint kat mak suh bawak ayahnya kemari ke?...awat tak habaq awai-awai...dah termasuk ke TGI Fridays...next year la nooo....yee hah!!! ....

4 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Kak Tun

selamat hari bapa untuk abah dan kekanda kak tun

Teluk Anson
he he

Wassalam

zaitgha said...

Abah kita masa kecik2 dulu garang giler...but bila dah bercucu dia mellow down.....still like you i pun sayang sangat2 my abah...tapi dia dah tak der ......4 beradik perempuan i sorang jer kena bantai dgn abah...menunjukkan betapa 'baik' nyer kawan u nih ha ha ha.....

boxhousestudio said...

waalaikumsalam rozali

selamat hari bapa to you too...

mengamit memory kan?...itu la yang perempuan duk asrama sekolah convent yang lelaki anderson rasanya...ha ha ha

dulu-dulu nak pi seberang perak tu naik sampan...pernah BHS naik sampan masak kecik-kecik rasanya baru 2 ke 3 tahun kut...waktu tu kampung air mati tu banjir...BHS boleh ingat lagi peristiwa tu...

boxhousestudio said...

BHS to zaitgha

mmm....baik..baik sangat!!!..hi hi hi