Tuesday, June 22, 2010

Seronoknya dia bila diraikan....

Syukur pada mu YA ALLAH, kekasih BHS yang maha maha agung....

malam tadi BHS di jemput oleh Mil ke rumahnya untuk meraikan anak BHS yang dah nak masuk U ... terima kasih mak...sangat la berbesar hati...setting hidangan Ina yang siapkan sama dengan Oare...Ina dan Mil baru balik Umrah dengan BHS sebulan yang lalu...kenangan Umrah mengusik jiwa tak kala terkenang rumah ALLAH dan.....oooohhhh...terlalu istimewa untuk di kenang-kenangkan...kekal di ingatan BHS selamanya...sekali-sekala rasa sebak di dada...udah-udah lah tu BHS....ye lah...tapi tak boleh udah ...camana nak buat ...kan kan kan...


masa ni maghrib...so sumer pi solat dan siap-siap berjubah dan berabaya...amboiii...
oh yang nampak roti gardenia because fil dia tak makan nasi sejak balik dari kerja kan haji dari tahun..mmm..aaa...BHS tak ingat tahun...



ini untuk yang diraikan...sebenarnya untuk fil pun ada ....rangkum sekali for father's day....happy father's day ayah mertua...
>



ini bahagian dalam kad untuk anak BHS, ina yang empunya idea, dia yang design, katanya ada sesiapa yang suka...boleh tempah dengan ina k...ina ni suka berfacebook...FB tegar katanya ...hmmm....



BHS suka yang ini...beringat-ingat...


siap perjanjian lagi ni...


tulisan ini ina tampal di kerusi Iqin sama belon-belon...

mmm...BHS suka kad ni, terima kasih Ina...BHS suka hitam, putih, merah...

Syukran Jaziilan buat anak-anak perempuan Haji Mustafa aka adik ipar BHS yang bernama Oare dan Ina dan ibu mertua BHS yang menyediakan hidangan makan malam ini semalam..Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah (sebenarnya BHS berhajat nak semua yang hadir pakai jubah serta abaya...Syukran, semuanya sporting ...mmm...BHS suka sangat...ambil-ambil gambar tak hengat donia lagi...heh ..heh)....dan paling penting, pada anak BHS, TAHNIAH!!! mak ucapkan er, ar...mak nak nangis, tak leh nak bersyarah dah......

4 comments:

DARUL NAIM TRAVEL AND TOUR'S SDN.BHD said...

salam kak

alhamdulillah dikelilingi insan2 yg penyayang...

untuk anak akak.. semoga dipermudahkan semuanya... insyaallah

rezeki said...

salam BHS

alhamdulillah, majlis yg penuh keberkatan

dan yg paling best tentu makan2 hehehe

lapolah pulak tgh ni hehehe

boxhousestudio said...

salam DNTATSB...waduh panjang amat namanya...

alhamdulillah..alhamdulillah...alhamdulillah...semoga berterusan dengan kasih sayang ini...amin

terima kasih dengan doa itu...insya ALLAH...dengan penuh harapan semoga segala usaha di permudahkan dari mula hingga ke ahirnya...amin amin amin ya rab...

boxhousestudio said...

salam rezeki

syukran sudi singgah dari bumi afrika yang penuh warna warni itu...

amin...barokah...ALLAH

lapo...emmm...ada kari ayam, ada goreng berlada ikan keli, ada sup ayam (khas untuk E1...dia cerewet cikit), ada sambal tumis udang petai, ada fry mix vegy, ada masak kicap daging, ada ikan goreng, ada apa lagi...oh ya air sirap dan teh o panas serta nasi putih dan roti gardenia...kali ni kek tak sempat nak prepare...BHS busy la...