Friday, June 11, 2010

Syukran Jazilan Intan....dan kenangan Raudah bersama MrsFHM di Masjidil Nabawi...






pada baker-baker sekelian pernah tak terjadi, customer order tema pink, kita ni yakin tema nya biru...peristiwa ni terjadi bila intan, yang rajin order kek dengan BHS attach gambar contoh warna biru...dan sebenarnya sudah dinyatakan pattern macam warna biru tapi nak warna pink...adoi..doi..doi...gi mana ini..ha ha ha
jenuh pikir..waktu tu masa dah cukup-cukup untuk BHS pergi tengok ayah BHS kat hospital...slow talk..syukur diterima idea BHS oleh kawan Intan ...Alhamdulilllah...moral of the story...kalau havoc camne pun hidup..please ya BHS focus k...ok...Insha ALLAH...


walaupun sudah sebulan berlalu BHS pulang dari mengerjakan Umrah, namun kenangan di sana setiap saat dan ketika pasti menghantui BHS... besar betul impaknya terhadap diri ini...BHS terkenang Ina, suami dan anaknya yang menetap di Madinah..mereka datang ke hotel penginapan BHS membawa buah tangan yang sama macam BHS hadiahkan kepada Im tempohari, tapi bunga BHS warna hijau dan Im warna merah, dari ina la BHS dapat idea beli backlava yang di hias indah....juga lepas rindu BHS nak peluk baby...idak le Cl dan tuan haji arshad juga Im menayang baby mereka aje..hmmm...

4 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Kak Tun

bila pulak giliran saya nak ke Raudah, menziarah Makam Nabi s.a.w.

Wassalam

Mrs.FHM said...

oh oh oh touching nye ader gamba sy...nanti jumpa lagi insyaAllah....

boxhousestudio said...

BHS to Rozali

waalaikumsalam Rozali

kan tiba jua masanya..mana tahun setiap tahun jejak kan diri ke sana..amin amin amin ya rab

boxhousestudio said...

BHS to Mrs.FHM

Alhamdulillah..Alhamdulillah...Alhamdulillah...nikmat ALLAh beri..dipertemukan sahabat di Madina...awal-awal lagi BHS dah terima hadiah skaf hitam putih dari Ina..susah payah Ina pos dari tanah air masa ini balik tahun lepas tak silap...Syukran Jazilan...waktu tu Ina belum ada baby lagi dan masih BHS rasa terkilan kerna Ina masih tak dapat rasa air tangan BHS sampailah baby Ina dah besar dah sekarang...memang touching...memang, memang sangatlah touching...pertemuan di Raudhah...beribu-ribu kenangannya...kalau ikut hati nak berlama-lama di Madinah...nak beribadah bersama, makan bersama, shopping abaya bersama dan pergi bakery shop yang jual baklava yang sangat-sangat la sedapnya..

masa di air port Madina, BHS kongsikan baklava bersama-sama jemaag Andalusia..semuanya memuji sedap dan ada yang nak sampai dua ...alamak!!!...ha ha ha...yang pasti piring dan bunga ros hijau yang cantel berseri BHS sampai sebagai kenangan dan BHS letakkan betul-betul di laluan harian BHS...maknanya suka dan rindulah tu..hi hi hi...terima kasih BHS ucapkan sudi berjumpa dengan BHS...sampaikan salam pada suami mu yang sangatla pendiamnya...dan anakmu yang tercinta..yang pasti ina ni kan macam permaisuri la kulitnya...istimewa...Masya ALLAH...BHS suka, segan pun ada...waduh...