Friday, July 30, 2010

Kelly...BHS terharu, benar-benar terharu...


terima kasih Kelly


hadiah dari Swiss dan Beijing...


yang Swiss, Kelly bawa dari sana dan yang hadiah dari Beijing, masa Kelly buat niaga maya...mmm, Kelly terima kasih banyak-banyak ya...


tiba-tiba BHS teringat Kellie Castle,







Kelli Castle...BHS terus terkenang kisah cinta Kellie...nanti BHS free, BHS cerita pasal Kelly k...yang penting biar BHS doakan suami Kelly agar terus cemerlang kesihatannya...amin amin amin Ya Rabball' Allamin...ALLAH...

3 comments:

Ummi Humaira said...

salam BHS....

cepat2 cerita tau , tak sabar nk tunggu kisah kelly k... he he he

boxhousestudio said...
This comment has been removed by the author.
boxhousestudio said...

salam Ummi Humaira...

BHS tak sempat bercerita mengenai Kelly ...yang pasti pada BHS, Kelly budak yang bersemangat,riang ria sentiasa, baik hati dan bersifat terbuka dalam segala perkara, she enjoy life to the fullest dan BHS sangat menyenangi Kelly...memudahan suatu hari nanti BHS dapat jumpa Kelly..kelmarin hampir dah nak berjumpa, masa event di area Bernam...waktu tu abah BHS pulak tak sihat, kat hospital lama....Insha ALLAH tahun depan there will be one more event, the same event..insha ALLAH...dan Kelly, thank you very much for being my friend and hadiah hadiah yang sangat BHS hargai itu..terharu coz...entahlah..apa pun Alhamdulillah...BHS doakan Kelly juga suami Kelly di beri kesihatan yang cemerlang oleh ALLAH...amin ya Rab..

Ummi...ini blog dia...rasa nya dia nak naik flight lagi...mmm...dah ke Liverpool nampaknya
http://mrskellywalther6969.blogspot.com

salam hormat buat Ummi Humaira
BHS