Sunday, September 12, 2010

Selamat Pengantin Baru buat Hafsa Dan Nik Mahyuddin di Syria...

Syria here I come....selamat pengantin baru Hafsa dan ustaznya Nik Mahyuddin.... moga ayah dan ibu tiri Hafsa selamat sampai dari KLIA ke Syria untuk meraikan akad nikahmu dan berhari raya bersama di hari raya aidil fitri yang mulia ini....ALLAH....


Warna-warna cupcakes dan fancy cookies di pilih oleh makcik Hafsa, iaitu Kak AS...BHS di pesan supaya bersederhana dalam pemilihan warna...jangan terang-terang, dan warna di benarkan ialah hijau, kuning & biru yang lembut


kotak cupcakes di ikat riben yang simple dahulu, tiba di syria nanti baru di hias sekali lagi dengan bunga-bunga


sebenarnya Hafsa pelajar di Syria, Hafsa berdua dengan adik perempuannya belajar di Syria juga...sudah jodoh Hafsa di akad nikahkan dengan ustaz nya, orang Malaysia dari negeri Kelantan...Syukur dan Alhamdulillah....





Akhir kata BHS nak ucapkan terima kasih yang tidak terhingga pada makcik Hafsa bernama Asmah Ahmad kerana memberi kepercayaan pada BHS ....Kak As ni bagus benar orangnya...dia yang selalu bawa Mak BHS pi kuliah sana sini bersama ibu ayah Kak As dan jiran-jiran di kariah mereka...Alhamdulillah...jasa mu di kenang Kak As....

10 comments:

Rozali said...

Salam Aidil Fitri Kak Tun

Kak tun sihat yerr
salam bersiar semula

Wassalam

Ummi Humaira said...

salam kak tun...

salam eidul fitri dari ummi n family..
hanya Allah saja yg mnentukan pertemuan kita, InsyaAllah..

sbnrnya kereta ummi sdg dirawat, jadi ummi tiada kenderaan untuk ziarah mziarahi buat masa ini..ada musibah berlaku smalam.Alhamdulillah kami sekeluarga selamat

KSWSK said...

tu dia..jauh cookies tu terbang smpai syria

boxhousestudio said...

salam Rozali...

sihat adanya


Salam Ummi Humaira

salam untuk mu jua

semoga semuanya sudah kembali seperti sediakala


Salam KSWSK

syukurlah...mereka berdua amat-amat berbahagia...Alhamdulillah...

KaklongWiduri said...

cantiknya ...camana nak oder tu...nak buat cenderahati untuk tetamu untuk majlis kawen adik bulan mac 2011...dan sebagai buahtangan untuk sebelah lelaki di brunai...cantek3............ hubungi saya ya...

KaklongWiduri said...

salam....ehhhhhh ...cookie la bukan cupcake...jangan lupa hubungi saya ...

shiNiNg Sooo BriGhT said...

fancy nie bpe ye?? klu utk cenderahati perkahwinan??

boxhousestudio said...

Assalamualaikum Kak Long Widuri

apa khabar...maaf bebanyak....tak perasan Kak Long hantar komen di sini

Kak Long Widuri e-mail lah saya

boxhousestudio@gmail.com

atau call saya 012 669 2939

salam ceria dan salam bahagia buat Kak Long Widuri

Kak Long suka sama fancy cookies yang hijau ni kan?...

salam hormat dari BHS

boxhousestudio said...

apa khabar shiNiNg Sooo BriGhT

terima kasih sudi singgah blog BHS

nanti email ya

my email ialah boxhousestudio@gmail.com

my phone number 012 669 2939

salam baking dari BHS

boxhousestudio said...

kak long widuri ...itu tarikh mac 2011 ke?...ampun beribu ampun, memang tak perasan sungguh...hu hu