Friday, October 29, 2010

Khenduri Ustaz Q Di Kota Singa...Part 2

BHS ada banyak cerita tertunggak...salah satu nya perjalanan ke Singapura menaiki bas persiaran kelmarin untuk menghadiri khenduri kahwin Ustaz Q ..ok .. gambar ini waktu pagi kat Singapura, sebelum ke rumah Ustaz Q esoknya, kami tidur di rumah Nenek Gigilz (kenalan forum & baking BHS)...ini makanan pertama kami di kota singa...sampai Singapura subuh, tak tahu mana nak pergi, kami cari masjid dengan berjalan kaki nak sembahyang subuh dulu.....ALLAH maha kuasa...masa di laman masjid ALLAH pertemukan kan kami dengan sepasang suami isteri yang baru sampai juga tapi menaiki bas persiaran yang berlainan ....Kak Ida dan suaminya...peramah, baik dan sangat-sangat suka menolong, sampai BHS dan family rasa malu bila di ambil berat begitu...Alhamdulilah dan terharu.. bukan itu saja...depa jugalah yang belanja kami sarapan pagi ni...rasanya kami sarapan  kat Tempinis...ALLAH...nanti BHS cerita lagi....(ni cerita lain pula...camera yang pink tu dah rosak...terjatuh baru ni...BHS buat...hu hu hu)...

menu :  teh tarik, roti telur, sambal dan kuah kari
lokasi : deretan kedai makan dekat tempinis, kota singa

No comments: