Friday, October 29, 2010

Khenduri Ustaz Q di kota singa ...Part 3...

sedap...sedap...sedap...air tangan nenek gigilz...makaroni goreng edisi campak-campak ...katanya...terima kasih nenek gigilz dengan layanan istimewa ini...BHS sempat tengok dia masak...sambil borak-borak kat dapur tu...lepas tu other half dan suami nenek gigilz keluar cari kuih, waktu tu hujan renyai-renyai...depa pi beli epok-epok, kuih ketayap dan apam gula hangus siap dengan kelapa parut...jom sarapan jom...minum air tea dan kopi o panas...ooo tengahari tu kami kemajlis kahwin Ustaz Q...Ustaz Q anak angkat sahabat BHS yang bertugas di Yanbu...

3 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Kak Tun

kat Kl pagi ni hujan lebat
lapor pulak...he he

Wassalam

mama ju, said...

Aslkm BHS

BHS kalau pasal laporan makan2 memang buat terliuk, hehe nak masak makaronilah...jgn marah..

Thank kerana jawab soalan rabun tu....

boxhousestudio said...

salam Rozali

dah kenyang ke?




salam mama ju

waalaikumsalam mama ju
alla mama...dah namanya blog makanan...hi hi hi...ma nak ...
nak rasa air tangan mama...