Thursday, October 21, 2010

Yang ini Aiman punya....Happy Birthday Aiman

Aiman terima kasih ya...cakap pada mak...mak Aiman bertugas di UPSI...tahun lalu mak Aiman pernah order kek-kek dari BHS...Alhamdulillah....kali ini dia order dua tapi BHS sempat buat kan satu ni je...ampun ...masa tak dapat diperuntuk kan untuk baking waktu itu....sorry sangat ya maknya...apa pun Syukran sudi order dengan BHS...masa ni BHS hantar ke kalumpang kat Taman Rajawali...lalu terus BHS and family zoom ke destinasi yang penting lainnya....amboi....busy apa tu?...ha ha ha....

2 comments:

ohoeya858.blogspot.com said...

Happy b'day utk Aiman :)
chantekk kek nyerr.. tahniah BHS :)

boxhousestudio said...

salam ohoeya858....

ya happy birthday to aiman...
syukran jaziilan ya ...terima kasih sebab suka kerja tangan BHS ni...Alhamdulillah....BHS masih belajar lagi....