Sunday, January 9, 2011

Terima kasih Datok Bandar Mekah...Peace ...:))




pada Mama Ju, BHS minta halal letak gambar gathering birthday Cl on 8-1-11 di sini ya...

14 comments:

Ummi Humaira said...

salam Tun aka BHS...

terima kasih Datuk Bandar Mekah dan terima kasih jua buat diri mu yg sudi buatkan ole2 tu , dpt jua akak rasa ,,
eh eh eh tak dapat rasa ler ,akak bawa balik 2 ketul , jadikan upah anak2 kena tinggal... hui hui hui

boxhousestudio said...

Salam Ummi Humaira

ya ini pemberian dari DBM untuk sahabat baiknya ...nanti kan Ummi
Humaira kita jumpa ..kita buatkan untuk Ummi ya....Insya ALLAH

tak puas bersama Ummi sebenarnya... :)

Marla said...

salam BHS...
The cupcakes are cute and I see from your pic that you are very pretty too!!!

Ayah Zain said...

ma kasih kak tun buat kek yang sodap.

boxhousestudio said...

Assalamualaikum Marla

Thank you for the compliments ya...Alhamdulillah...
segala puji hanya bagi ALLAH SWT ...

how are u Marla?...

مسافر_اسلام said...

Assaalammualikom wtb kak...cantik kek tu...terigin nak rasa la...eemmmm

Pergi rumah az nanti tak?

hehehe....InsyaAllah jumpa disana.

boxhousestudio said...

salam Ayah Zain

terima kasih...itulah harapan saya ...sentiasa nak buat yang terbaik bila berbaking...Insya ALLAH..

boxhousestudio said...

salam MI..

nanti BHS tanya di other half ya.. :)

Insya ALLAH...ada rezeki dapat makan kek... :)

Hajah Zainab bt Abdullah said...

Salam Tun...

Kak nab gembira dapat jumpa Tun.
Kak nab suka tengok cupcakes Tun.
Kak nab tak puas bermesra dengan Tun.

boxhousestudio said...

salam kak nab

saya sebak bila kak nab cakap cam gini

mama ju, said...

Aslkm anakanda

Wah suka tgk Tun, kenapa tak ambek gambar dr sdr Rosli, nampak Tun dgn jelas......moga jumpa lagi.Kemarin tu tak sempat bebual dgn Tun....

boxhousestudio said...

assalamualaikum warohmatullah hiwabarokatuh wahai bonda yang dekat dihati lagi di kasihi...terima kasih

BHS pun nak suarakan rasa tak puas hati tak dapat bersama lama-lama dengan bonda ....

Insya ALLAH akan ada hari yang kita akan bersua INSYA ALLAH

oh ye ke...nanti saya ambil dekat dia

dan yang bonda ambil ni paling saya suka....

saya edit biar Taj lagi nampak berseri seri...amacam Taj...mesti ko suka kan kan kan...ehem ehem....opps jangan marah nanti kena jual.....gurau ma.... :))

Anonymous said...

Assalamualikum Tun.

Ngape gambar yang bawah tu hitam putih.rasa2 ngape ye?
Kalau saya nak guest bolih kot.
1. Teknik photogapy
2. Nak nampak ganjil sikit
Lagi ape ye.

boxhousestudio said...

ai seh...siapa namanya

apa pun biar BHS jawab ...

ubah suai gambar untuk suka-suka...
ruang blog baking ni,ruang untuk
bersantai...jadi sekadar mencuba
program yang ada la...itu aje...

happy..... :))