Monday, March 7, 2011

~Cik Bangau & En Penguin~

Terima kasih Nadia, Nadia kawan pula dengan Ain, Ain yang order cc coklat sama bbct baru ini ...depa dari keha, UPSI
 ...harap Nadia berpuas hati......kata bawa ke KL hari tu.....

8 comments:

Ummi Humaira said...

assalamualaikum BHS ...

salam rindu

bangau oh bangau mengapa engkau kurus?
macamana aku tak kurus ,
penguin tak kasi cup cake kat aku...
he he he

boxhousestudio said...

waalaikumsalam ummi yang kusayang lagi di ingati dan di rindui....ALLAH

nanti BHS kasi kat ummi ya...tu bangau dan penguin punya....hee...

Rozali said...

Assalamualaikum Kak Tun

kesian bangau...
kalau kak tun gemukkan dia sedikit..boleh ke
he he

Wassalam

boxhousestudio said...

waalaikumsalam Rozali yang prihatin

tak yah kesian kat bangau sebab bangau ni dah cantek, kecil molek dan comel pula... :)

مسافر_اسلام said...

Assalammulaikom wtb kak. Khaifahaluki?

Semoga sihat selalu ya....Cantik hiasan CC yang di sediakan utk membeli.

musafirislam@groups.facebook.com

youbukanawak said...

. akakkk. sgt puas larh.hehe.next time lak tempah.nk blueberry cheese tart lak..hehe.thanks sesangat..:)

boxhousestudio said...

waalaikumsalam warohmatullah hiwabarokatuh ya MI

moga sihat selalu Insya ALLAH
terima kasih menghargai ya

boxhousestudio said...

youbukanawak...adik bangau..hee

terima kasih ... sumer suka bangau dan penguin la....akak ummi dan rozali ni la bangaunya....cumil...hee