Tuesday, April 12, 2011

~beratnya tengkuk BHS dari pagi tadi....Ya ALLAH...~



dalam buku ini BHS terjumpa ayat yang boleh membantu...
ubat dah ambil dah...
BHS nak ucap terima kasih pada puteri dan suaminya anuar kerana sudi menghadiahkan buku ini sejurus selepas mereka pulang dari Umrah....buku ini buku Siri Perubatan Islam...tadi BHS cari kat rumah
buku Harun Din dari Klinik Syifaq...cari punya cari tak jumpa...tapi pernah ternampak....other half kata, BHS mana ada buku tu kat rumah ini...yang BHS nampak tu kat rumah ayah mertua ...eh ye ke?...rasa familiar sangat buku tu....BHS teringat buku tu bukan apa...kawan BHS suruh tengok doa mujarab tuk sakit kepala ...k ...nanti BHS singgah rumah ayah....nak tengok la....
Ya ALLAH....
sembuhkan lah tegang di leher dan sakit di kepala hamba ini...
amin amin amin Ya Rabbal'Alamin...

2 comments:

mama ju, said...

Aslkm BHS

Buku tu nak carilah...tak de lagi dalam simpanan.
Banyakkan doa dan banyakkan berehat. Jangan bizi2 sangat...

boxhousestudio said...

waalaikumsalam mama ju

buku pink ni ya...cari mama...ustazah yang mengajar di politeknik slim river yang anjurkannya...pernah dengar suami ustazah ni beri ceramah di rumah jiran mak BHS kelmarin...

terima kasih mama ju ...terkenang kan saya...ya nanti saya berehat...

mama ju, BHS ni macam tak reti berehat...aduhai...ni dah berpeluh-peluh tapi masih sakit kepala dan tengkuk lagi....

tu la selagi, selsema yang tak selsema ni masih menghinggap...tak balance jadinya...

insya ALLAH mama ju, BHS pesan mama..sayang mama...muahhh....