Wednesday, April 27, 2011

Belated birthday present buat E1 dari makcik Ida...

terima kasih kak ida, BHS ucapkan, nanti jumaat petang 29.04.2011 BHS sampaikan hadiah buku-buku ini pada dia ya..terima kasih datang jumpa BHS di pullman , putrajaya kelmarin bersama abang dan dua anak lelaki bujang akak...sorry kakak kena tunggu lama....tak pa kan kak, kak boleh cuci-cuci mata dulu kat pullman tuu....*_*...


perjumpaan dan perkenalan pertama BHS  sama kak ida dan suaminya di masjid sultan, kota singa...pertemuan yang tidak di rancang....waktu tu BHS dan other half dan E1 mencari masjid tuk sembahyang subuh sejurus sampai ke singapura dengan bas persiaran dari kl...kak ida pun baru sampai dari kl tapi dengan bas yang berlainan...indah pertemuan kerana kami dapat bersembahyang berjemaah dan  kak ida pun nak ke destinasi yang sama, pasir ris....waktu tu BHS nak ke rumah roy dan berjumpa kak su serta menghadiri masjlis kahwin ustaz qamarul dengan  ustazah shiqin...Alhamdulillah....cerita ni dah lama berlalu, tapi kekal dalam ingatan mana tidaknya...rentetan dari ukhuwah ini, kami terus berhubungan ...BHS pernah sampai ke rumah kak ida di kl ni pada hari raya puasa tahun 2010, kak ida rajin talipon BHS bertanya kan E1 dan kami rajin bertemu di fb juga.... ^_^...kak ida  terima kasih banyak-banyak....masa BHS bercerita ni kak ida dan suami  sedang bersiap-siap tuk melawat anaknya sebulan, anak perempuan akak sedang belajar di luar negara sana nun.....kak ida dan abang....selamat berangkat dan bergumbiralah....nak ikut akak.....hee....  

2 comments:

Ummi Humaira said...

assalamualaikum Tun...

indahkan ukhuwah fillah nie , terasa rindu selalu.

boxhousestudio said...

waalaikumsalam kak ummi

indah kak...rindu itu anugerah ALLAH...Alhamdulillah...

moga dapat bertemu lagi sama akak juga...Insya ALLAH...

BHS nak berguru dengan akak boleh kan kan kan....