Tuesday, May 31, 2011

~ Al Diafah Restaurant, Halal, Middle Eastern, Seri Petaling~



baru sekali BHS sampai kat Al-Diafah Restaurant  ni, seingat BHS kami pergi bulan satu tahun 2011, waktu tu kisah anak-anak masuk sekolah baru je selesai.....yang beri idea kemari ni ana dan taj,  sebab dia orang tahu BHS  suka benar dengan masakan arab, patutnya pergi beramai dengan depa...tapi hajat belum lagi kesampaian, Insya ALLAH na......dalam semua-semua kedai arab yang BHS pergi, buat sementara waktu , ini lah yang the best. BHS suka dengan hiasan indah nya dan haruman arab di dalamnya....terasa berada dekat dengan middle east, negara-negara yang menjadi idaman BHS selalu....ti BHS nak gi lagi.....pada peminat arab, jom kita....he he ..chop...chop...masa BHS pergi kelmarin, susah betul nak cari parking...dekat dekat situ ada masjid tabliq..waktu tu BHS nampak ramai depa pi solat kat situ dan nampak ada banyak gerai-gerai jual jubah dan segala bagai tentang arab...adoi...arab lagi....^_^....

sedap...^_^...

ni BHS punya, bagus untuk system penghadaman....

Gallery of Al Diafah Restaurant


http://www.klwheretogo.com/places-to-eat/al-diafah-restaurant/
                                  ~Terima Kasih ALLAH~



2 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Kak Tun

nak itutttttt
he he

Wassalam

boxhousestudio said...

waalaikumsalam atuk rozali

tak faham la...nak itutt ke nak ikut?..hhmmm?...^_*...