Tuesday, May 3, 2011

~~HaTi BHS TeRtAwAn~~

ce cite ...ce cite ... ^_^ ....
pameran buku di pwtc pada 30.3.2011 sabtu, bertemu kali kedua dengan prof kamil dan isterinya  roza (perasmian buku mereka, pukul 2 petang, dapat hadiah buku 50 tips motivasi haji oleh prof kamil & roza dan dapat diskaun buku impian abadi), ustaz farid razi , tak sangka dapat jumpa dengan dia (ana beli bukunya) juga hm tuah (kak faridah mohamad dan kak farah/alia pa ustaz amin  peminat setia  hm tuah) serta 4 rakan PDKM..taj, mamaju, tuan haji mohd (1st time jumpa)  dan BHS sendiri, serta rakan-rakan baking, zati (demo) dan penyulawa yang call BHS pukul 9 pagi ajak gi sama naik komuter...penyulawa lega anak dah bayar hutang 2  t shirt tu.......^_^.. .ikut hati BHS nak berlama-lama...tapi kena balik cepat sebab ada dinner dengan family other half....fuh ngam-ngan BHS sampai...kata suka adventure?...ya ya suka adventure....adventure benor rasanya hari tu....pheww....

3 comments:

mohd said...

ok cete ni

mohd said...

assalamualaikum.antara perkara yang dapat melegakan hatiadalah ilmu yang banyak. pengetahuan yang melimpah dan wawasan yang luas. fikiran yang mendalam.pandangan yang jauh kehadapan. sesunnguhnya org yang berilmu menmpunyai dada yang lapang,hati yang tidak sempit,jiwa yang tenang dan wawasan yang luas. oleh itu bacalah aku.bukuuuuu.

boxhousestudio said...

waalaikumsalam mohd...

ALLAH ALLAH ALLAH....

terima kasih sudi berkongsi pendapat..

ya ...bacalah aku...^_^....

Insya ALLAH....