Saturday, May 14, 2011

~wati berkenan ya, ambil lah BHS bagi...syukurlah...~

tetiba terkenang adik ipar BHS, actually kami sebaya, wati namanya...mana tak terkenang semalam dia singgah umah BHS dekat pukul 12 malam dengan anaknya 3 orang naik kereta baru, walaupun second hand, second hand pun ...aww mak....mini cooper cabriolet...Masha ALLAH...BHS tak mampu.^_^...mampu pandang jeee... tujuan dia singgah nak bawa anak BHS pi makan-makan sama anak-anaknya...dia ajak BHS juga ...tapi dah penat sangat...coz esoknya dah nak ke dengkil....ikut rombongan marbahan dan yassin kat kampung BHS ni...terima kasih kak , ajak BHS pi sama...eh eh eh...nama pula tunjuk buku ni....owh...kelmarin BHS beli masa opening ceremony butik muslimah ustazah adiba dan ada selitan jualan buku buku agama...tujuan tuk bacaan sendiri...tapi dek wati dah berkenan...BHS bagi wati sebagai hadiah.....Alhamdulillah....

2 comments:

mohd said...

assalamualaikum.bertuahhnya adek dapat kakak yg baik hatinya.semoga ilmu dimanfaatkan,nanti akak beli lagi

boxhousestudio said...

waalaikumsalam mohd...bertuah jangan tak bertuah....ha ha ha..

ya semoga di manfaatkan olehnya...Insya ALLAH...

mohd ..dari awal ustazah adiba beritahu...bingkisan nipis, rengkas namun padat dengan pengisin serta kecil camgini...elok di jadikan hadiah, rupanya betul...senang rupanya hati akan tertarik, ...walau bagaimana sekalipun background orang tersebut...harga berpatutan, boleh di isi dalam tas tangan atau poket,kulit bukunya keras ....mohd puji puji hanya bagi ALLAH...puji melemahkan...wallahuaalam...^_^...