Tuesday, January 29, 2013

~Permintaan anak bujang~

Salah seorang anak BHS minat bidang muzik dan selalu terlibat dalam orchestra ,  baru baru ni dia minta BHS buatkan kek harijadi untuk kawan orchestranya, kawan yang sama-sama berlateh tanpa tahu penat dan lelah....gigihnyaa...Walaupun masa dia minta buatkan tu sudah larut malam, BHS usahakan juga tanda kasih dan sayang seorang ibu pada anaknya...cheewah!...memang sayang sangat tau...ok, dah pun siap cupcake coklat with ganache dan toppernya pula nanti dia akan bubuh sendiri bagi berseri seri....kotak dia akan pasang sendiri...boleh di harap anak BHS ni...silap silap esok segala baking dia boleh buat sendiri...Insya ALLAH...

Selamat Hari Jadi  buat kawan abang ya...

Nampak tak cookies cutter tu?...itu hadiah dari anak BHS...masa tu dia pi Australia perform...terima kasih anak ku..boleh le BHS mengetest fancy cookies ...Alhamdulillah...ingat kan bila dia jalan jauh  tak ingat  maknya yang comel ni...hi hi...

2 comments:

Sweetie said...

Macam mana dah dapat Univ dan scholarship utk Rizqin sambung pengajian di US tu kak Tun...

boxhousestudio said...

Assalamualaikum Sweetie,

terima kasih kerna prihatin sama si teruna tu...sedang mendengar idea demi idea dari dia, ke arah US tidak termasuk dalam perbincangan pula...sedang istiharah...moga termakbul hasratnya...

Wah!...sudah terubat rindu sweetie pada abang...syioknyaaa....^_^....