Tuesday, April 7, 2009

Devil's Chocolate Cheesecake



lama tak update blog..hari ni ada rasa lega sikit...ok nanti kita kongsi resepi Devil's Chocolate Cheesecake ...percaya dak Rizqin yang tingkatan lima duk kat asrama tu boleh habiskan sumer ni?...tapi kita ambil la 2 keping dulu...baki sumer dia punya...malah tak sempat hiaspun..polos gitu je...malam kang kita type resepi...siapa lagi abang Alex Goh punya resepi la...

8 comments:

zana @ ros hassan said...

mak aii sedapnya chocolate ciskek...lama tak kena...dah le suka coklat, suka cis gak..kombine dedua...makan pai kenyang den hehehe

Raja Radiah said...

amboi cedapnya kek akak nih....mintak cikit boleh?hehe....tapi kalao boleh start this month tak mo makan cheese dah..nak diet...hehe

MamaFaMi said...

Naper awak tak test power kita pulak. Kalau awak hantar kat kita pun, kita leh habiskan sensorang! Hahaha....

boxhousestudio said...

BHS to zana........mai sampai kenyang tapi zana tetap maintain nampak..he he he..pasai tempe nanti kita gi bangi kita singgah umah nak berapa?

BHS to Raja Radiah...banyak pun boleh...tapi buat pa nak kurus lagi..kan dah lawo dah...akak suka yang badanya berisi sikit..he he he

BHS to MamaFaMi...ye ke ?..awat tak cakap awai-awai...takpe kita KIV in the list...singgah umah awak kita bawak tapi kita nak makan roti awak buat, pastu nak makan tengahari or makan malam awak buat jugak...deal?..ke ke ke

Teratak quadrina said...

salam bhs....saya ima.duduk kat tg malim jugak.bestnye produk2 keluaran bhs ni.meleleh air liur nengok.teringin la nak belajar buat fondant tu tp kewangan tak memngizinkan la.bhs kat tg malim duduk mana ye.saya kat blkg shell taman seri bernam. kalau free jenguk2 teratak kita ye. www.teratakquadrina.blogspot.com. jamu mata nengok brooch dan gelang kristal swarovski.kalau teringin kita bole bawakan ke umah bhs.kalau nak oder nutrimetics pun boleh.kita dealer... selamat berkenalan ye.

Snow Peace said...

kalau kak tun nak suh mama fami test power...invite wa skali yer...wa pun boleh jd tukang test...hehehhehehe

boxhousestudio said...

BHS to teratak quadrina...Salam kenal...tak sangka umah kita dekat-dekat ne...ada peluang kita berjumpa entah-entah pernah berlaga bahu di pekan tanjung malim nun...sekarang dah terjalin sillaturrahim...alhamdulillah...senag-senang singgah la ke rumah..ops jgn lupa bawak muffin sekali...teringin nak rasa yang ima buat pula...

boxhousestudio said...

BHS to snow peace..salam kenal dan sudah pasti itulah harapan kalau dapat gather-gather cam gitu...wa...mula ingat wa lu rupanya snow peace bahasakan diri "wa" rupanya..he he he...baru la faham bila go to your blog...