Sunday, June 7, 2009

Happy Birthday Kanda.....


i like it!!!...memang BHS suka merah, putih, hitam...dan funky cam gini...
tetiba pagi ahad tu masa nak siapkan brownies, BHS dapat idea menghias sebegini...pantas je BHS siapkan..mana taknya dah hilang pening...3 hari BHS pening kepala...slow je pergerakan, bercakap pun tak larat, muka pun sikit-sikit bagai ditaruk cuka...ke ke ke....tapi hari ni tenang dan damai pula...dah balik normal...agaknya orang pompuan ni memang cam tu...he he he...la la la...amboi happynya...la la la....


Happy Birthday Kanda...

kek coklat
6 inci
chocolate plastique
(rasa chocolate candy...bebudak suka...boleh tarik-tarik...enjoy..)

9 comments:

ANR DELIGHTS said...

ina pun ske le kak hitam merah, bulat2 bintang2...choc plastique yg x g nuntut g, ble le berkesempatan ni...

boxhousestudio said...

BHS to ANR...choc plastique..ni susah membuatnya banyak pantang larang dan perlu ketelitian...kalu lama sangat di panaskan tak boleh..kalu sekejap pun tak boleh....pendak kata...skill tu kena betui...itu yang pasti sangat-sangat...

MamaFaMi said...

Bappy belated birthday buat Kanda BHS

kucingorengemok said...

dedua ni cantik!! (red on brown and red on white)... amacam kak, tiba rawsha tak? dpt mkn dlm langsir? hehe. nak main suap² pun tak la malu sgt tu, keh keh...

boxhousestudio said...

BHS to MamaFami...thank you MamaFami for the ingatan

BHS to kucingorengemok...meh sini nak cite...semalam balik kerja terus terjah rawsha..memang excited giler!!!...mana taknya sampai je terus mintak nak duduk atas lantai..memula dia kasi dekat ngan bilik air..yang tu kalu gelak kuat-kuat pun orang tak berapa nak dengar...rupanya kalu nak solat pun boleh je kat dalam tu...aleh-aleh depa kata bilik tu ada orang nak masuk pukul 9 ...alamak tak kan nak makan setengah jam je?..pastu dia bawa kami ke room yang lain...samam concept tapi kali ni dengar suara orang di balik tirai...psst....depa tengah cerita pasal speech OBAMA..biar betul?..he he he...apa apa pun nanti akak update...rawsha...kedainya comot aje...tapi suasana arab yang suka bermalas-malas dengan kambing yang lembut serta mint tea serta bakhlava dan...urghh...payah nak cakap...tunggu je la gambarnya nanti BHS siarkan...apa pun birthday boy tersenyum sampai ke telinga....E-one menari-nari Arab...apa kenenya dia orang ni...ke ke ke...yang pasti memang best lah...akak sampai opis pagi tadi...subuh bertolak dari kuala lumpur ...terima kasih kasi maklumat...rawsha...ramai betul orang yang datang semua dengan keluarga yang besar-besar...badan pun besar-besar...ha ha ha...waduh berbaloi....!!!!...thank you kucingorengemok...nanti goda le lagi...ke ke ke..

kucingorengemok said...

hahaha sampai nari gelek² arab tuuu! kalah kita org, haha! :)

boxhousestudio said...

BHS to kucingorengemok...memang kelakat...tetiba anak lelaki yang form 1 tu dah bergelek ngan tangannya yang berpusing-pusing...kitorang bantai tergolek-golek kat tilam ...sib baik tak bawak masuk shisha sekali...next time dah tau tempat ni..nak ajak adik beradik ngan mak ayah datang sekali....tapi like waht u say la kucingorengemok...ini bukan amalan harian...ini kalu ada occasion ...kalu dak "TUMPOO"...kata orang perak!!!..

Couchsurfing Kuala Lumpur said...

Happy Belated Birthday Abg Enol!
May Allah bless you always! :)

Kak Ada bday cake abg Enol CUTE & FUNKY sangatttttt!
We loikeeeeeeee!
Kek kawin camni ke nanti ? bestnya!

Tak sabar nak jumpa Weekend ni ;)

Salam sayang buat semua,

Zach & Reza's family

boxhousestudio said...

BHS to Couchsurfing Kuala Lumpur (Zach)....mesti abang enol suka...dia rajin baca my blog...mmmm...

memudahan dapat berjumpa nanti...i pun tak sabar nak explore .... (harap-harap my fondant jangan la meragam...lenguh menguli...fuh...)