Wednesday, July 15, 2009

Australian Topside Steak...E-one gi SOGO beli dan masak sendiri...


Terima Kasih E-one...lembutnya steak tu...mak suka la...

E-one beli semua ni di SOGO, lepas kami balik dari HUKM....kelmarin E-one masak steak black pepper guna daging batang pinang yang harga sekilo tu rm15.50, kali ni dia guna australian topside steak

5 comments:

blogresipi said...

Sedapnye steak... suke makan dgn blackpepper sauce :)

boxhousestudio said...

BHS to blogresepi..segannya blogresepi pandai masak...ni anak BHS mencuba-cuba, hasil pemerhatian dari asian food channel travel and living Astro tu..pastu...BHS rajin beli buku-buku masak...baca tak sempat tengok gambar selalu..

kucingorengemok said...

pelapis chef wan dah ada... nama pun sama :)

boxhousestudio said...

BHS to kucingorengemok...tadi BHS tunjukan apa yang di tulis...e-one senyum je...yang burger in the box tu tak sempat snap gambar...rasanya sedap dan ada 4 keping je dalam tu..

zana @ ros hassan said...

amboi..pandainya e-one masak..lepas satu, satu menu dia buat...cakap eone aunty zana nak gi umah makan masakan eone lah hehehe.