Wednesday, July 29, 2009

Cupcake Hantaran Buat Ida dan Adi...tema pink dan putih





Cupcake hantaran ini di tempah oleh Yati dari UPSI yang tinggal di Kampung Baru A..terkejut juga masa mula-mula Yati datang ke rumah BHS...selalu kawan-kawan yang datang rumah BHS mesti call or sms dulu, tapi Yati lain..macam orang dolu-dolu...rupanya Yati dah datang pagi tu, tapi BHS tak ada so dia cuba datang petang...maaf ya kerana menunggu lama..apa pun BHS sangat berbesar hati kerana Yati sudi merasa air tangan BHS untuk dihadiahkan kepada Ida dan Adi...Terima Kasih sekali lagi Yati...

7 comments:

kucingorengemok said...

sweet!

Raja Radiah said...

aaahhhh...so sweet aaaa the kaler...

boxhousestudio said...

BHS to kucingorengemok...kalu kucingorengemok kata sweet..memang sahle sweet..he he he

BHS to Raja Radiah...aduhai Radiah..singah jap ke blog ni gara-gara mencari ilham...

Linda Hussin said...

Lawa tu kak Tun. Sweet jek =D

iryani said...

kak tun..cun2..heheheh..blog saya n ina yg jual2 barang tu (tp tak update sgt, tak smpt ambik gambar barang dh kena borong) http://oursecretbusana.com

boxhousestudio said...

BHS to linda ...tq linda

BHS to iryani...selamat berniaga...oh ya dengarnya ke singapura mesti best nih...celebrate birthday hubby ya?...

iryani said...

em..g singapore 20 june aritu..saje jln2 sambil celebrate beday Mr F..hehehhe..

14 ni saya, ina, mak ina, mak saya nak g medan..jln2..heheheh..