Monday, August 3, 2009

Terima Kasih Radiah..Cupcakes Coklat ...


Radiah order cupcakes coklat dengan bunga pink fantasy siap bekas untuk kakak iparnya...sebenarnya Radiah nak bekas penutup berbentuk dorm supaya BHS boleh swirlkan dengan chocolate buttercream...tah macam mana pada hari yang dijanjikan hilang pulak bekas dorm tu...puas mencari...memang pasti ada, memang ingat ada beli...cuma ingat sebelum tu BHS ada bawa ke SDAR sebab waktu tu ada "open block"..dan Rizqin suruh BHS buat kan dia 100 cupcakes coklat with swirl buttercream...Aduhai Radiah, tak ada rezeki BHS nak melaram dengan bekas dorm tu...lain kali la nampaknya ya Radiah...rupanya ibu mertua Radiah buat khenduri sempena nak menyambut puasa serta nak mengerjakan Umrah dalam masa yang terdekat ne...tak silap mil Radiah ni bekas guru besar..betui tak Radiah?..yang pasti Fil dan Mil Radiah ni kenalan mertua BHS...oh ya BHS di jemput sama...Khenduri hari Ahad pukul 3 petang di rumah mak mertua Radiah...kecil molek mak mertuanya...Salam Ibadah buat makcik, semoga selamat pergi dan selamat kembali..bila la BHS nak pergi lagi?...rindunya...

2 comments:

Nizam said...

kak...

ade resepi tom yam poktek x?
ngidammmmmmmmm

boxhousestudio said...

BHS to nizam....Nizam kat seremban tu kan BHS pernah makan tom yam poktek la...BHS tak ada resepi dan tak pernah cuba buat lagi da...tapi tau memang sedap...ada rasa lemak-lemak santan...kan kan kan?