Tuesday, September 1, 2009

Eton Tahniah...



Maaf lambat BHS update gambar kenangan ini...seperti yang Eton tahu kelmarin BHS kehilangan sebahagian besar dari gambar-gambar yang BHS rakamkan...salah BHS sendiri, next time simpan camera sekiranya tidak di gunakan lagi..BHS tak sampai hati nak ambil camera bila tengok anak-anak saudara BHS teringin sangat nak mencuba-cuba mengambil gambar ... yg pasti gambar-gambar tu dapat semula atas bantuan rakan BHS bernama Saw...thank you Saw...

oh ya bercerita tentang Eton, buat BHS kagum sangat dengan gadis genit ini...mana taknya..pointernya 3.75, baru mendapat ijazah di majlis konvokesyen di UPSI baru-baru ini dan sudah menjadi tutor matematik di tempat dia menimba ilmu dan sedang membuat master nya di UKM...gambar di atas BHS ajak Eton datang ke rumah bersama adiknya selepas konvo berakhir...aduhai manis berseri wajahnya...BHS yang suruh dia berpakaian lengkap....sporting budaknya...BEST!!!...

4 comments:

saidatun nisa said...

ha..
barula dpt nak tinggal jejak..
sebelum ni tak bley..
time kaseh yer cik tun bagi cupcake..
adik2 pun sume excited jer..
tq juga banyak support kite selama kite belajar..
semoga cik tun dimurahkan rezeki n bisnezz berjaya yer

boxhousestudio said...

BHS to saidatun nisa said...tq ..tengah tersipu-sipu ne..he he he..

phalla said...

hi , your site is good, can we exchange link?
here is my link
http://khmerlovenews.blogspot.com

I hope you can

Best regards,
phalla

Aishah@Ariffin@Aqil said...

salam akak...
kite duk trg lagi...pas2 raya kot pi balik...hehehe...'insyaAllah panjang umur n murah rezeki kite jumpe ler mane2 nanti...
salam ramadhan dari kite ya..