Tuesday, October 20, 2009

Peggy Porschen ke ni?...he he he...



Selamat Hari Jadi Puteri Fazila...Pia nama manja..he he he...Pia ni staff Bank Rakyat di KL sana dan anak abang my mother..pening!!!...sepupu BHS la..ha ha ha...
mmmm..fondant cake kali ini ada gaya-gaya Peggy Porshen dak?...BHS ada buku dia, Zaitgha belikan..suka sangat dengan buku Peggy bertajuk Pretty Party Cakes ne..

3 comments:

ANR DELIGHTS said...

ina mmg ske pattern camni, yg akak wat star n love tu pun ina ske..ina x pnah try lg wt camni..

lawa kak, colour pun menarik..

Aishah@Ariffin@Aqil said...

cun ahh suke tgk...

boxhousestudio said...

BHS to ANR.....lama kita tak bersapa...rupanya rajin ina kemari..terima kasih datang....nanti ina cuba tau...best la buat pattern cam gini...kalau tengok kat buku buku kek tu suka sangat-sangat...

BHS to Aishah..Aishah bila la dpt bersua ni..?...