Tuesday, November 3, 2009

Terima Kasih Fairuz..




Fairuz dari Library UPSI order Blueberry Cheese Tart size besar dari BHS kelmarin, tapi yang datang ambil di rumah BHS ialah Intan dan Ila...rupanya depa bertiga kawan baik...depa ni kerja sambil belajar...belajar rajin-rajin tau...mesti tabah ok...lagi satu Ila rupanya anak jiran sebelah rumah 'ibu' yang bela Rizqin masa kecil...kenal-kenal kan diri ya, almaklum la BHS ni dah berumur..hik hik hik...apa pun terima kasih Fairuz dan rakan-rakan Fairuz sumer yang rajin rasa air tangan BHS ni...terima kasih sekali lagi....Alhamdulillah...

4 comments:

Raja Radiah said...

suka betul si Fairuz dengan cheese tart akak....dah banyak kali gak dia order dengan akak kan?

boxhousestudio said...

BHS to Raja Radiah...ye la Radiah...nak ucap terima kasih kat Radiah ne...Radiah la orang pertama yang rasa my blueberry cheese tart dari UPSI..Alhamdulillah ...

psst...Radiah rasa ringan sikit la badan..he he he

Aishah@Ariffin@Aqil said...

suke...suke... kite pon suka ngan cistat nih...

boxhousestudio said...

BHS to Aishah@Ariffin@Aqil

Aishah dah cuba buat kan?..remeh masa nak menyiapkan tart shell ni..penat kalau tak banyak acuannya...kena but kerja berulang-ulang...fuh..