Thursday, December 3, 2009

Chocolate Fondant My Heart...




Repeat order dari jiran BHS Cikgu Maziah dan Cikgu Othman, depa ni pernah jadi guru
E1 masa E1 sekolah, rendah memang guru yang cemerlang dan mengambil berat tentang hal ehwal pelajar. Cikgu Othman rajin buat kelas malam untuk budak-budak kat kampung ni ... nanti sampaikan salam pada Rin dan adik Rin yang bertunang tu...kelmarin Rin punya blue fondant with white rose flowers, kali ni chocolate fondant with terracota rose buat adiknya pula....pagi khamis tu Cikgu Maziah and family serta adik-beradiknya bertolak ke Johor....kali ini temanya warna-warna tanah...harap-harap menepati syarat..mmmm...

1 comment:

Nooren Zeeana said...

kak tun..baru sempat nak ucap terima kasih decorate kan cake tue..adik rin suka sgt..ikut tema..bulan 1 tahun depan dia kawin..kali ni rin sendiri yang nak surprise kat dia..selalu c.maziah je yang sponsor..keep in touch kak tun..