Sunday, March 21, 2010

Buah Tangan Kak Dah buat Nyah, kakak iparnya..

Rasanya anak Nyah yang bertunang ni dulu belajor kat UIA...rasanya dua dua anak perempuan Nyah belajor waktu yang hampir sama di UIA...senang le Nyah nak melawat..tapi ni dulu...la ni depa berdua dah bekerja kut..yang pasti Nyah terima kasih berkongsi tips dan doa untuk BHS amalkan di sepanjang perjalanan kehidupan ini...Alhamdulillah... pada Kak Dah yang baik hati...terima kasih tak terhingga dan kim salam kat Intan.. yang betunang n sepupu dia belah mak ayah Kak Dah kan?..





2 comments:

Mummy_nad said...

wow..chanteknya...... bape RM ye kalau satu box mcm ni?? heheee

boxhousestudio said...

BHS to Mummy_nad...salam kenal mummy...untuk cupcakes fondant size 2.5 oz solo cups..butter cake yang boleh tahan sampai 12 hari serta kotak siap ribbon begini BHS ambil rm100-00 siap hantar sekali...