Friday, July 9, 2010

Ida, BHS siapkan sample cupcakes yang u nak tu...

Salam Ida....u tengah kursus lagi ke?...kalau gitu kita deal dalam alam maya k...




Semalam lepas tahlil dan khatam AL-Quraan di rumah Abang Joe dan Kak Maliah, BHS siapkan sample cupcakes untuk doorgift Ida pula,..Ida pesan nak bersederhana, tak mau bermewah-mewah...so Ida, semalam kat rumah Kak Maliah, BHS cari awak....rupanya awak kursus kat N9 ya?... BHS harap awak tengok dari sana...nanti awak beritahu kat BHS yang mana satu berkenan ya...kad kahwin awak BHS dah terima semalam....Terima Kasih dan Tahniah....Syukur kepada ALLAH, Alhamdulillah....dah lama BHS nak dengar berita sebegini ...ALLAH....segala yang indah untuk mu Ida....ameenn....


nota kecil :
contoh kotak jarang plastik bertutup cupcakes milik wondermilk tau (masa tu mak BHS pi satu function, mak dapat doorgift cupcakes bersama kotak comel ni..BHS pinjam jap nak tujuk kat ida ya)

contoh kotak kertas warna pink pula, BHS beli masa jumpa ngan Misleha Juki kat PNB, Misleha sifu BHS juga...

2 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Kak Tun

moga bertambah maju

Wassalam

boxhousestudio said...

Rozali

Waalaikumsalam Rozali, terima kasih