Wednesday, November 10, 2010

2nd version of my Cream Puff...

cream puff lagi tapi versi cam gini... inti custard i pipekan ikut bahagian bawah puff dan sira sama snow powder...pemanis mulut selepas dinner...

4 comments:

Ummi Humaira said...

salam BHS...

per khabar??

nampak cam sedap jer Cream Puff tu , bersalji lagi...nak rasaaaaa

boxhousestudio said...

Salam Ummi

baik ada nya

alla ummi...mari la datang rumah saya...

Marla said...

Salam BHS...

I like cream puff too...lama tak buat...I prefer fresh cream instead of custard...rajin la you masak....I like to masak too tapi I am so malas...hahaha...

boxhousestudio said...

salam Marla

Alhamdulillah...first time I mencuba sebenarnya...yes i ada tengok dalam buku depa guna fresh cream ...cream puff bentuk swan, depa guna freah cream...aduhai Marla....yang sebenarnya tak berapa rajin....bila tension...nak kasi tenang ... tu yang explore resepi resepi yang tetunggak lama tu..hi hi
Marla, BHS tau Marla terror bab bab masa se entari dunia ni...malu BHS sama Marla tau...tak seberapa ilmu yang BHS ada ni..aduhai

salam ukhuwah Marla..