Saturday, December 18, 2010

Yeay...jalan jalan ke Cameroon Highlands ramai-ramai.....









Aida nak bawa ke Cameroon Highlands esok...katanya ada family gathering ...celebrate birthday farah farisha 10 tahun, cousin anaknya yang turun dari singapura ..tapi yang minat animal ni daughter dia esya n vina...terima kasih mummy Aida from INSTUN...petang tadi Aida datang ambil kat umah BHS...Terima kasih BHS ucapkan ...selamat bergembira...la la la la la...

11 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Kak Tun

salam ziarah
Alhamdulillah
sihat yerrr

WAssalam

مسافر_اسلام said...

Assalammualikom kak, salam ziarah. comel kek animal tu. tak sampai hati nak makan gajah....heheh

boxhousestudio said...

salam Rozali

waalaikumsalam Rozali

terima kasih menziarah
buat sementara ni sihat rasanya
doakan kami ya...ameen

boxhousestudio said...

waalaikumsalam musafir islam

terima kasih ziarah BHS

ye jugak....sayang kat gajah tu...ha ha

ini nak hiburkan hati anak-anak yang

bercuti...dengarnya dekat 80 orang

yang turut serta....

kswsk said...

comel2 smuanya..

boxhousestudio said...

terima kasih kswsk....terima kasih...

ainhany said...

salam BHS,

alhamdulillah..
syukurlah selamat di Cameroooon
selamt bercuti..

boxhousestudio said...

salam ainhany

ya .... semoga selamat pergi dan kembali rombongan ini....suka dengar depa pergi beramai-ramai bercuti...sejuk...nyaman..berangin dan pemandangan yang indah indah

Anonymous said...

Terima kasih Kak Tun, dah balik pon bercuti nie...alhamdullillah sedap..suka budak2 kecik makan..lenkali boleh buat lagi ek..nanti saya pk tema pelik2 lagi..hehehe

boxhousestudio said...

Salam Aida

terima kasih adek

Anonymous said...

comelnyer kek tu..aida..mesti anak2 hang suka...