Saturday, February 12, 2011

Adam...mission accomplished!!!...

sejambak bunga ros merah dan sekotak cupcakes sebagai penganti diri Adam buat Eleena...

seronok sekali sekala BHS jadi budak deliver bunga dan kek...sambil jalan-jalan sama other half...hee...

terima kasih yang tak terhingga pada adik bernama Adam yang e-mail, yang sms, yang online, yang memastikan mission nya berjalan lancar...mudah berurusan dengan Adam...budak yang baik, prihatin dan romantis....cheewaah....
menurut Adam, Eleena ni minat apa sahaja yang related to baby ...hhhmmm....berkali juga BHS lihat contoh gambar yang Adam beri...sampai sah ....ha ha ha...
yang pasti ucapan terima kasih di ucapkan sekali lagi pada Adam kerana sudi nak rasa airtangan BHS ...Syukurlah...
moga Eleena berpuas hati....kalau BHS pasti...hi hi...<3
12.02.2011
03:00 pm

8 comments:

NotYourFavPerson said...

Allah3 kak...speechless saya baca post ni. :)
masyaAllah cantik sungguh cupcakes n bunga!tepat dgn apa yg saya nak! thanks kak sbb byk tlg n sabar layan soalan saya yg sungguh byk hehehehehehe.. thanks kak! :D

BackPackEr said...

Lupa pulak td tumpang laptop org so nnt kang akak x kenal plak.ni saya Adam. :)

boxhousestudio said...

Tiada yang lebih indah di dengar bila dapat tahu orang menghargai usaha kita..Syukurlah NotYourFavPerson...
dan terima kasih diterima ..so sama-sama lah kita berterima kasih ya ...Alhamdulillah....

boxhousestudio said...

mmm...BackPackEr...aka Adam...aka NotYourFavPerson....terima kasih sekali lagi...semoga dapat membahagiakan Adam untuk hari hari seterusnya....Insya ALLAH....semoga tercapai apa yang di idam-idamkan ya...Insya ALLAH... ;)

BackPackEr said...

alhamdulillah elena okay dah.dia siap excited nak makan sorang x nak share hahahahahaha..dia ckp cupcakes tu sesuai utk majlis akikah tu sbb tema baby hehehe :)
thanks kak :)

مسافر_اسلام said...

Salam kak..wah..cantiknya.
Lepas ini boleh la buat tempahan khas dari akak ya...

boxhousestudio said...

salam BackPackEr...

adatle kan... ya ya ...sesuai untuk kekah..btw...your avatar tu...ada baby cute hold by the hero... ;)

boxhousestudio said...

salam musafir islam....syukurlah

berbesar hati ada orang menghargai...dan Insya ALLAH...
BHS cuba sebaik mungkin...Insya ALLAH ya...terima kasih ....