Friday, July 8, 2011

~Alhamdulillah....cuba BHS jangan tak cuba...^_^...~










best juga eik... sekali sekala, sebulan sekali manjakan diri cam gini....ikut idea dari Chef  Sabri....katanya hari hari masak kat rumah, agar lebih berkhasiat....sebuan sekali, ha ha sebuan pulak....sebulan sekali...ha baru batul...eh apa la menaip pun asyik tersasul ni...baru betul...hee ,  spend money ke restaurant middle east yang BHS mengidam....amacam boleh diguna pakai kah idea ni?....^_*...actually BHS ambil cuti, pastu BHS pi masjid negara, zohor dan asar di situ, pastu BHS pi kedai buku kat masjid india tu...BHS o BHS...macam nak tenang-tenang kan diri nampak?...ye la....dah tahap tepu....o gitu ....tenang tak?...ok la....happy la juga....buat benda lain dari rutin harian...Syukurlah ....Alhamdulillah....mmm....
~selasa 5.7.11~

3 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Kak Tun

nak itut
nak itut
nak itut

ps:nasib baik tak pergi hari ni
kalau tak...tak keluar kak tun drp jln tar..he he

Wassalam

boxhousestudio said...

Waaalaikumusalam warohmatullah hiwabarokatuh ya Rozali yang baik hati....

ya tu...sampai 3 kali cakap nak itut...ish ish ish....suka le tu...tepu gak ke...ha ha ha .....

phewww...tenang dulu sabtu 9.7.11...tapi kalu ada kat situ...bawa le camera canggih tuuu....

Anonymous said...

salam...nak tanya restoran arab ni kat mana?