Thursday, August 4, 2011

~Zam Zam Arabic Restaurant, Shah Alam...Alhamdulillah..~






 BHS singgah Zam Zam Arabic Restaurant (dah lama BHS te'nang tempat ni..faham ke bahasa te'nang?...ertinya pandang-pandang, tengok-tengok, intai-intai..hi hi)...BHS dan family singgah kemari pun dah petang sebelum ke Masjid  Sultan Salahuddin Abdul Aziz  Shah untuk mengikuti ceramah Ustaz Azhar Idrus selepas maghrib pada hari ahad seminggu sebelum puasa ramadhan 1432H, yang beritahu BHS ialah Cinta Bakar, kawan sealiran BHS, terima kasih sahabat...yang pasti hebat aura Ustaz Azhar ni...terasa macam kat Mekah...Masha ALLAH...Alhamdulillah.....(ti BHS up kan gambar masa kat masjid, E1 yang ambil gambar serta cerita BHS jumpa member PDKM...terima kasih ALLAH)...

2 comments:

mohamadkholid said...

rindu nak makan nasi arab boleh singgah sini...

boxhousestudio said...

assalamualaikum warohmatullah hiwabarokatuh ya mohamadkholid

kalau rindu, cuba ya...dekat benar dengan masjid negeri shah alam tu...

kalau rindu lagi dalam masjid pun ada kedai arab...harganya lebih berpatutan...yang ini BHS belum cuba lagi....kawan baik BHS yang beritahu, kelmarin lepas dengar ceramah ustaz mereka terus kemari...kereta pun boleh parking belah sini ..ya dalam kawasan masjid yang sangat luas tu...