Saturday, September 24, 2011

Terima Kasih Safina...


pagi ni rasmilah sudah staff  Shafina yang tinggal di Kuala Kubu Bharu bertunang...Tahniah adik...semoga majlis  di rahmati ALLAH....dan mudah-mudahan tema fondan cake yang berwarna biru ini menepati selera...ameen.. Terima Kasih kepada Safina dari UPSI yang sudi nak merasa hasil tangan BHS...maaf kiranya ada salah dan silap....kek ni berat....BHS buat dua rasa satu kek butter dan satu kek kukus coklat , BHS lapiskan dua dan buttercream lemon di antaranya...senang berurusan dengan Safina...walau singkat masa di beri...BHS cuba juga sedaya upaya...dengan macam-macam aktiviti BHS di antaranya....Terima Kasih ALLAH beri BHS kesihatan, kekuatan dan semangat setiap hari tuk meneruskan hidup ini....wah!...Masha ALLAH....BHS ni kalau bercakap....serah kan dia ...ha ha ha.....o o Safina ni sahabat Dr Saadah UPSI yang rajin order kek fondan tiap kali anak anak nya kahwin...Ahamdulillah..Alhamdulillah Alhamdulillah...Terima Kasih Dr rekomen kan BHS pada Shafina....sebenarnya dah ada rasa rindu kat Dr...moga Dr terus happy dan happy di samping anak -anak dan menantu menantu tersayang.....BHS tumpang gumbira....^_^...

No comments: