Monday, October 3, 2011

~upacara sekali sekala...^_^...~








BHS dah lama aim dalam ingatan, suatu hari nanti nak singgah sini pula....tup tup masa hari sabtu baru ni, lepas BHS habis kursus dari pagi sampai petang...tiba-tiba other half pusing-pusing kota, terus pusing kemari, chulan square...amboi mak, main redah nampak...^_^...since other half  BHS ni tengah diet protein....tengoklah tu bawa equal sendiri, minum diet pepsi, dan dapat belanja untuk diri sendiri makan nasi seminggu sekali ...semoga berjaya...

7 comments:

mama ju, said...

Assalammualaikum anakanda

Wah3x, bukan main dia dgn makanan arab lagi..
Moga bahagia dan teruskan usaha...

Oh Oeya said...

As salam.
Npk sedapnya pilihan ni..
Open house lalu ada sebuah rumah kawan mengenakan tema Arabic Nite, jd kami dihidangkan Nari Arab.. fuh! sedap sangattt!

Marla said...

Salam...

The food looks good...I have not tried this restaurant. You must try Castle restaurant and Marakesh restaurant in Lorong Raja Uda 1, Kampung Baru...both great food, very,very packed on weekends...I know you love middle eastern cuisine,so happy trying!! :D

Wassalam...

boxhousestudio said...

Walaikumusalam mama ju yang di kasihi..

^_^...semula jadi mama ju...BHS and family peminat makanan arab...terutama si bongsu tu....

itulah dengar tips dari Chef Sabri..katanya hari hari masak di rumah...dan sebulan sekali pi manjakan diri dengan juadah kegemaran...hhhmmm...setuju setuju...

boxhousestudio said...

ya as salam juga buat Oh Oeya..salam perkenalan dari BHS ni...

syukurlah Oh Oeya....rezeki ALLAH beri...alhamdulillah....

happy nya bila Oh Oeya kongsi cerita camgini...BHS memang minat...minat sangat...tambah tambah kan Oh Oeya, ada kambing golek..pulak tu kalau dapat yang lembut....lengkap...dengan manisan arabnya....Masha ALLAH....terima kasih ALLAH...

boxhousestudio said...
This comment has been removed by the author.
boxhousestudio said...

Marla....

aduhai goda BHS ya....masha ALLAH..masha ALLAH...masha ALLAH....^_^...

baru sebentar tadi tengok astro 707 food safari ...depa duk tunjuk egyptian food...dengan tarjin nya dengan barboosa nya dengan roti bulat leper keringnya dan memacam lagi....hi hi...

Marla dear, thank you for letting me know, bila berpeluang nanti BHS nak singgah ke mari...aduhh...teruja nyaa la hai...sabar...sabar.... ^_*...

meanwhile Marla, BHS daat berita terkini...lagi dua kawan BHS dapat pi Haji...satu dah ada tarikh, satu lagi tengah pi ambil surat tawaran...Alhamdulillah....moga haji mabrur milik mereka juag...makbulkan lah YA ALLAH....