Thursday, November 24, 2011

Muffin Milo buat Zainab...

lepas solat maghrib, BHS siapkan muffin milo untuk  Zainab, Zainab rajin beri buah tangan kat BHS, so kali ni time BHS pula... kitorang janji jumpa di KAB...waktu tu Sham Kamikaze di jemput ke UPSI...seronok jugak dengar dia sembang....^_^....

Milo Double Chcocolate Chip Muffins (resepi ni BHS copy and paste je)
Ingredients:-(makes 9 big muffins)
270g self raising flour
30g Milo (I put 40g-50g)
1 tsp baking powder
55g butter
80g sugar(I put 100g)
150g milk or semisweet chocolate chips ( I put 20g-30g more)(yang ni BHS buat half chips half choc rise)
2 eggs, lightly beaten
225ml milk
1 tsp vanilla extract(vanilla essence)

Method:-
1. Preheat oven to 200 degreeC . Grease a 12 cup muffin pan or line with paper muffin cups.
2. Mix the flour, milo and baking powder in a large bowl.
3. Rub in the butter until the mixture resembles bread crumbs.
4. Stir in sugar and chocolate chips.
5. In a small bowl, whisk together the eggs, milk and vanilla extract. Pour the mixture all at once into the dry ingredients. Mix quickly until just blended. Do not over mix.
6. Spoon batter evenly into thr prepared muffin pan and bake for 20 mins or until golden brown, and a skewer inserted into the centre comes clean.
7. Cool in the pan for 10 mins then transfer to a wire rack to cool completely.

3 comments:

zaf-neza said...

bestnya..nk try la..hehe

boxhousestudio said...

assalamualaikum zaf-neza

cuba tau jangan tak cuba...

tak tau tanya ok....

Hani Inspirit said...

Salam BHS,, sye da cube recipe nih~ memang sedappp! purrrggghh~ tapi nape sye punye muffin x gebu n naek cam BHS punye muffin tu ha :D