Saturday, January 28, 2012

~ Projek 400 ~



cupcakes swirl untuk letak di meja pengantin...
cupakes fashion camgini pula untuk door gifts...
terima kasih pada Oare yang menyusun cupcakes dalam kotak ni semua, Oare susun bertingkat dengan kertas keras di antara, siap di gunting nya kiri kanan lapik supaya senang jari jemari nak mengangkat kertas tersebut
gambar ni Kerry yang abadikan...dia yang tolong ambilkan gambar masa kami tengah sibuk-sibuk... Alhamdulillah, mission accomplished!... Seronok masa menyiapkan cupcakes butter with buttercream and fondan red heart ni...kata Maklang Azie, projek Wonderpet!...^_^... BHS nak ucap terima kasih pada Kak Sal dari Ipoh yang sudi nak rasa air tangan BHS ni...Alhamdulillah....selamat dah sampai ke tangannya pada sabtu 28.1.2012, semoga kakak lekas sembuh dari demam, amin...dalam demam-demam, sempat akak dan suami Cikgu Raja jamu kami minum...Syukurlah..ok...Selamat pengantin baru pada adik bongsu lelaki akak yang khendurinya di buat di rumah mak akak di Taman Golf, Ipoh, semoga majlis berjalan lancar hari ini, amin... lepas hantar kek tu BHS belanja si bongsu ke Mc'Donald Kampar yang dekat dengan U...yg ada hotel ala-ala castle ... juga singah masjid An Nur Kampar...sembahyang jamak.... Nak ucap terima kasih pada Mamafami (rakan atas talian untuk projek ni..ha ha ha), Other half, E1, Mak mertua dan Oare serta Kerry yang rela jadi rakan Wonderpet...meriah sambil borak-borak...macam-macam cerita dapat, yang nak gi Umrah lah, yang nak gi New York lah, yang jatuh dari kerusi gara-gara mengecat lah, yang dah terlupa password facebook lah..part ni BHS nak meraung...BHS "lek lu"...apa "lek lu"?..hi hi...tak hilang sahabat-sahabat happening BHS tu...mereka tetap di hati BHS...ialah-ialah...pandai kamu nak buat hati BHS tenang cikit...^_^...pastu cerita pasal esok nak ke um pastu ukm pastu ke oum lah..haish...banyak cerita yang manis-manis....semanis cupcakes putih merah!....

No comments: