Tuesday, July 17, 2012

Terima Kasih Puteri...

Ha... inilah keknya yang BHS cakap dalam entry yang lepas...pheww...Nak ucap terima kasih pada Nuar, Puteri Sulung dan Puteri Bongsu...^_^...permintaan mereka  nak kek  hari jadi warna jingga dan  biru....gambar contoh sudah di beri awal-awal...pada baby boy, tengok...your mama, your aunty, your uncle dan your opah susah payah untuk you tau...tanda kasih dan sayang sangat kat  you....hhhmmm....BHS rilex la...awat hang yang lebih lebih...^_^...mana tak nya, nak menghayati kerja-kerja menyiapkan kek depa tu..

2 comments:

nizamsani said...

cantik

boxhousestudio said...

Assalamualaikum Nizamsani

Syukur Alhamdulillah...

conceptnya dah di bincangkan awal-awal, BHS tinggal merealisasikan aje...