Thursday, April 4, 2013

Perkahwinan Maizurina & Harizan Part 2

fancy cookies untuk majlis beradab


fancy cookies yang ini BHS buat bentuk gaun. BHS guna resepi almond cookies dan icing sugar untuk hiasan gaun berwarna puteh, selalu BHS guna fondan..hajat mula nak buat kebaya, lain kali na..

yang bulat pun sama...rumit kerjanya...bakar biskut dulu pastu sejukkan , bila dah sejuk bancuh icing sugar dan dapatkan textura yang tepat supaya sekata icingnya dan nampak licin...pastu keringkan baru buat sekali lagi untuk titik titik hiasan putih...pastu nak tahan kekerasannya, masuk kan dalam plastik hiasan dan gam kan plastik tersebut kemudian ikan reben bagi berseri



untuk tetamu di meja beradab

begitu juga fancy cookies bentuk bulat ini..wah!..bulat hati ku mencintai mu...

2 comments:

shaiful atiqah said...

Salam..yg ni brapa 1?

boxhousestudio said...

assalamualaikum shaiful atiqah

maaf lambat balas your message

ini satu rm4.00

if banyak boleh di bawa berbincang, if kat sini BHS lambat jawab, ti email kat boxhousestudio@gmail.com, if ada yang berkenan mana mana design, paste kan sekali ya

terima kasih bertanya

salam ukhuwah