Thursday, July 25, 2013

Door Gifts - Kek Buah Kukus




Selamat menjalani ibadah puasa di bulan ramadhan buat semua  pengunjung blog BHS  yang beragama Islam,
lama BHS tak update blog kan ?... dah masuk puasa ke 16 dah....
Gambar baking kali ini,  projek kek buah kukus yang dah siap di potong, request by customer...
if berminat nak buat door gifts camgini untuk tetamu di majlis perkahwinan atau apa sahaja majlis, beritahu BHS,
BHS boleh tolong buatkan....oh ya projek kek buah kukus ni, BHS jv dengan adik ipar BHS yang baik hati dan tersangat lah rajin tu...amboiiiii.....sayangkan adik ipar la...^_^...
ok ni no BHS 012 669 2939
if email lebih baik boxhousestudio@gmail.com
boleh sembang panjang-panjang...Insya ALLAH

4 comments:

atuk said...

Salam Ramadhan Kak Ton

selamat menjalani ibadah puasa

boxhousestudio said...

salam ramadhan to you too atuk baik

SiNoMoSa said...

Salam Ramadhan Kak,

Jika macam nie berapa RM sekotak?
Apa lagi jenis kek yang ada?
Nak survey2 dulu :)

boxhousestudio said...

salam ramadhan to you toosis

kiraannya dari kek sebuah size 7 kali 7 inci, nak potong berapa boleh pilih.

kita sambung bicara kat email ya
boxhousestudio@gmail.com