Sunday, March 30, 2014

Ayam Percik Lada Hitam



BHS baru selesai makan tengahari dengan menu Ayam Percik Lada Hitam. BHS readykan juga kentang goreng ala cheesy wedges, nasi puteh dan minuman pula ice lemon tea. BHS teringat tarikh hari ini BHS lahirkan anak yang bongsu. Tak banyak karenah budaknya cuma sangat prihatin tentang bab bab agama. BHS selalu kena tegur, Mak buat ni, Mak buat tu, Mak jangan buat ni, Mak jangan buat tu...jenuh di buatnya :). Apa pun sebenornya BHS suka...suka dengar dia bercakap...Syukur, Alhamdulillah...Terima Kasih ALLAH...

4 comments:

Sweetie said...

Salam kak Tun... sihat ke? lama saya tak dengar khabar dari kak Tun...

boxhousestudio said...

Assalamualaikum Sweetie,

Kakak sihat, syukur, alhamdulillah.

Terima kasih sudi bertanya khabar, happy ada orang sayang kat kita :) ... terus teringat kenangan anak-anak di SDAR.

Apa berita terkini tentang anak-anak Sweetie?



Sweetie said...

Saya sentiasa ingat kak Tun... Anak-anak ok. Farid berbaki setahun saja lagi nak habiskan study di UK... adiknya pun sama... Dua-dua akan grad pada tahun yg sama.

Rizkin di mana sekarang?

boxhousestudio said...

Syukur, Alhamdulillah...Nanti Farid dan adiknya balik ke or terus berkerja di UK?

Rizqin di UITM, punya hajat sambung belajar di negara orang...sedang mengekalkan gred yang terbaik Insya ALLAH.

Akak doakan Rizqin, anak anak Sweetie serta sahabat-sahabat mereka sekelian berjaya di dunia dan berlebih lebih lagi di akhirat...Aminnnn...