Friday, January 30, 2009

i ingat u....

permintaan cupcakes ini datangnya dari sofia yang nun jauh di utara sana buat buah hatinya yang bertugas di area tempat tinggal boxhousestudio..mmmm...boxhousestudio pulak yang terasa romantiknya...ewah!!!...semoga uols berbahagia dan ceria-ceria forever...boxhousestudio suka sofia, kelakar budaknya...memang best...dan sofia ni sporting betul dan baik hati pula...syioklah...


~i ingat u~


permintaan dari sofia, dia nak moist chocolate cupcakes


kombinasi hitam dan putih dengan iringan kata-kata ~i ingat u~


semoga menepati selera sofia yang mahukan cupcakes fondant yang simple begini


selamt bergumbira sofia dan...errr...siapa namanya?...alla adala sorang lecturer kat poli tu...mmmm....

11 comments:

.s.o.f.i.a. said...

thank you kak tun for the very marbeles cuppies.... dia suka, sofia laie la suka... he he... kengkawan poli diapun suka.... sama2 la kita bersuka suka yer... thanks again!!

*dah tujuhblas ratus kali ucap thank you... mesti kak tun nak muntah ijau dah dengar....tak kisah la, tengah gumbira2 gatai nie.. he he....

chepah75 said...

cantiknya cc hitam putih tu....
mmg romatis gitu...

wah kak... mcm2 gadget dh kluar ya...

Jasmeen said...

kalo teman yg dpt kapis ngan wording mcm tu, mau senyum 365 ari...hahaha..mau x romantik..ngah wangi2 menyulam centa...hehehehe..
tingat ler gak jaman mudo2...muahahahaha

M. Jeffri Razali said...

>> ini betul dikira sebagai kreatif...

kamalina a.k.a aimi said...

kak tun...cantik sgt cc ni... ala2 lynnhassan pun ada... dah pro gilerr ni...

Cupcakes & Muffins.. said...

tema warna hitam putih nie semakin popular kan skrg..

alahai cute nyer ucapan dia tu..

Feena said...

cantiklah kak tun..

lcupcakekasih said...

patutlah rasa macam tak sedap hati...rupanya ada org ingat kat I...'I pun Ingat kat U juga...LOL. p/s: cantik la Tun cuppies ni.

norulhuda said...

akak nurul xdpt nk send gambar kt akak..memory card hp wt hal..suma hilang termasuk gambar yg di ambil..lain kali kne guna digi cam..hehehe sowi ekk..

boxhousestudio said...

.s.o.f.i.a
sama-sama my dear, kaktun sgt berbesar hati...semoga kau terus berbahagia ok...amin amin amin

chepah75
tq...gadget-gadget tu dah lama beli, kumpul-kumpul sikit la ni dah banyak tu pun hati masih nak mencari lagi...seronok..he he he ..

Jasmeen
ko ni kan memang kelakar..akak suka...

Jefri
tq for the compliments ya..

Kamalina
wah!!!...melambung-lambung rasa la..ha ha ha..jangan la..malu ah...

cupcakes and....
panjangla nama adik..mmm..hitam putih forever and ever in my heart...

Feena
tq..

Icupcakekasih
i sedap hati...pasal kita dua ada aura...aduhai ...bila nak rasa air tangan mu ne...

norulhuda
tak pe...i faham..take care

xillix axillixa said...

wah cantik n sedap sedap eh...

kita baru nak berjinak...