Thursday, February 5, 2009

Eena and kak siah datang umah main masak-masak..

eena duk kl, datang umah boxhousestudio ngan maknya masa cuti hari wilayah persekutuan baru-baru ne...kitaorang main masak-masak, buat cheesecake, muffin ngan brownies serta test power buat steam butter cream dan sempat prepare satu kek butter dengan acuan berbentuk graduate...ha ha tunggu...wokeh..kalu ikut hati tak nak kasi dia orang balik...rasa nak berbaking je...he he he....tapi esok eena kerja, kesian gak kat mak dia...sib baik abang nie...suami kak siah sporting...terima kasih abang nie (dia ne abah boxhousestudionya sepupu)...lepaskan dia orang berdua ne....terima kasih daun keladi..lain kali datang lagi...tapi bawa epi ngan kamil ngan abang nie sekali k...

ini cheesecake...yang pasti bila cheese+coklat+caramel..sedap tak terkata...pasti mengena je rasanya...tak leh jadi nih...nak kena buat lagi...ha ha ha...

ini muffin blueberry...blueberry nya menyorok kat dalam muffin tu...he he he

ini brownies..top with ganache...saja tak potong kecik-kecik...suka tengok rupa dia camgini...

2 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

waaa..meriahnya ada geng masak2 dtg umah...

boxhousestudio said...

meriah...mak mertua masak lemak labu..dengan goreng berlada ikan goreng sardin...petang petang makan mee hailam, kanda masak...mari la...