Monday, February 9, 2009

THANK YOU TERATAK IMPIAN ...

Boxhousestudio singgah umah kzai empunya teratak impian..langkah kanan...teratak impian kata mai amek award-award...banyak tu...rupanya kzai terima hadiah ni dari Ina pemilik INAHAR'S COOKING TIMES.....
pada peminat Boxhousestudio...meh la ambil sama buah tangan ne..memang cantek..amek la...



4 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

kite angkut nama akak je ler seklai award dah ade...heheheh

aimi @ kamalina said...

bg saya ke kak??? wah.. bestnya...sekali dpt byk lak tu... TQ TQ... ni saya gantung kat umah lagi satu ya... sebab kat situ saya suka buat koleksi award2 yg saya dpt ni.. hehehe... :D

MamaFaMi said...

Waduh cik Tun, kami nak kena sewa lori ni nak angkut segala awards glamer ni... ahakss... anyway thanks ya...

boxhousestudio said...

Aisah...nama akak dah sampai jepun best nya...

kamalina....ya bagi awak le ...anugerah ni elok di panjangkan...semua orang layak menerimanya...terima kasih pada yang memberi tu...tapi tadi cari tak nampak kat mana eik?

mamafami...ikhlas saya nak memberi ma...er...cara penyampaian saya salah ke?...he he he...saya memanjang kan sillaturrahim...he he he...amek cepat...cantek tak amek rugi nanti...