Wednesday, March 11, 2009

Selamat Bertunang buat Puteri dan Amri




Terima Kasih Nuar, Nuar order cupcakes fondant ni untuk adik iparnya yang paling bongsu yang ke sembilan dalam keluarga, bestnya ramai adik beradik, isteri nuar pula anak yang ke lapan, nama pun Puteri juga, lecturer kat poli belah tg malim ni..waktu tu kami nak ke seremban tengok ewan kat asrama..so BHS gi poli jap hantar dan zoom ke seremban manakala Nuar ngan isterinya gerak ke Banting sebab majlis tunang nya pada Hari Jadi Nabi Muhammad s.a.w...so Selamat Bertunang buat adik Puteri dan bakal adik ipar nya Amri...Tahniah dari BHS...

7 comments:

rinnchan said...

Salam KakTun,
Amboooiiii...kali ni juga Rinn tertawan dengan pilihan warna dan design kTun. Rinn kan suka yg simple mimple...heh heh.. Tak sia-sia berguru. Dicampurkan dengan bakat anugerah Tuhan... makin mantop kTun !!! Caiyyyooo lah !!!!

Jasmeen said...

amboiiii...dia skrg nihhhh...main fondan sokmo...terkedu daku memandang....hehehe

Management Consultant said...

saya memang suka cake...hmmmmmmmmm

boxhousestudio said...

rinnchan...mantop bendanya cik rinnchan oooiiii...budak baru belajar..kalu salah tolong tunjukkan...

jasmeen...fondan ni best sesangat tu yang sanggup nguli walaupun lenguh lengan di buatnya...he he he

management consultant...Alhamdulillah...BHS pun suka cake dan buat dan hias kek sekali...terima kasih sudi singgah ya...

kamalina a.k.a aimi said...

CATIKNYA!!!!

Mis's Creative Cakes said...

Sweetnya warna, itu guna gula ising snow ke cik Tun hehehe

boxhousestudio said...

aimi...ko ni pun suka fondant bagai nak rak ya..he he..kita serupa...kita serupa

mis...cikgu fondant dah mai...ye la cikgu baguih betul si snow tu...walaupun lenguh menguli ...tetambah nak adun warna aduhai....tetap la suka ...terima kasih cikgu mis ku sayang...mmmmm