Monday, March 9, 2009

Zach..Salam Hari Jadi buat mama, atuk dan adik kesayangan..





Terima kasih Zach..memberi kepercayaan pada BHS untuk menyiapkan 2 tempahan cupcakes ini...Bunga bunga mawar merah untuk belated birtday mama dan atuknya...Zach suka kalu BHS boleh buat macam design Wondermilk...pada Wondermilk terima kasih ya...sudah pasti Wondermilk punya lebih indah design rosesnya...mmm...




dan yang lagi satu untuk adik lelaki nya, mulanya Zach kepilkan gambar motor harley adiknya...BHS terfikir...nak lukis sendiri..rasanya pasti tak comel..dengan masa yang begitu terhad untuk BHS usahakan...nak buat guna edible image...boleh tapi kena la beritahu seminggu or dua minggu lebih awal..sebab nak kena tempah edible image tu dan kemudian nak di poskan ke umah BHS...akhir sekali BHS rasa apa kata kita pacak bendera atas cuppies tu...tarra...BHS suka sangat....enjoy the pictures ya...gambar-gambar ni sumer BHS amek waktu malam masa nak hantar ke jalan cochrane, umah mak mertua Zach, Cik Mamu...transit kat situ sebelum Zach bawa ke umah maknya di Shah Alam besok...BHS happy sangat masa malam menghantar cupcakes-cupcakes tersebut sebab dapat jumpa Zach, suami Zach, Faizal, anak sulung Zach, Arisha yang comel dan adik kecil Arisha yang baru 4 bulan...best dapat dukung baby yang tembab dan rasa nak bawak balik ke tanjong malim he he he...oh dapat jumpa bakal menantu cik mamu cuma tak dapat jumpa cik mamu sebab dia balik ke Jeram...(memudahan kereta cik mamu dah baik..kesian dia)

6 comments:

nor said...

salam..kak tun..cantiknya bunga2 ros itew...

shima said...

fullamakkkk
cantik gilerrr deco cc kali ni!!
suke sgt2 yg rose tu sekali pandang mcm swirl dua kali pandang mcm rose..kretif2

zana @ ros hassan said...

wah k/tun kreatip le. suka ide letak bendera tu...tiru boleh hehehe

boxhousestudio said...

BHS jawab :

nor..1st time BHS cuba...kat rumah ni banyak nozzle...jadi boleh je di cuba-cuba..kalu nak ros tu kecil...guna pula nozzle kecil..

shima...jangan le melambung pujinya shima...ni hasil dari penelitian kawan-kawan yang bijak laksana menghias kek..kali ni dari wondermmilk..my cousin zach suka nor ngan geng wondermilk kat bangsar tu

zana...tiru le zana...meh kita kongsi kongsi idea..syiok ngan internet ne...dunia tanpa sempadan idea pun bertimbun timbun...dah siap tunjuk kita k

Zach Reza said...

Kak Ada!
Thanks a lot! My mom, grandma & bro were so delighted when they saw ur ccies :)

My mama said sayang nak makan, too cute!

Great to see u again after soooo long!

Take care & bravo !

xoxo
Zach

boxhousestudio said...

Zach Reza

wee...syukurlah..kalu ada komen membina...hang bagi tau ...boleh kita perbaiki lagi k...mai la tg malim...tidur sini...kim salam sumer