Saturday, April 25, 2009

Ad Hoc Order Part 1..Khamis 7 pagi dan 2.40 petang

kek cawan kertas : chocolate moist cake
chocolate butter cream
butter cream
2 set : 25 kek cawan kertas setiap satu

Hari Khamis yang lepas ialah hari terakhir Etn kawan Loi ngan Ili anak En Ehsan ber praktikal di SMK Agama Slim River. Tanda terima kasih, depa hadiahkan cupcakes ni pada pensyarah-pensyarah depa K. Sol, Mr. Mat, Mr. Cal8, K.Ina, Pn Azian dan siapa lagi ya Etn?...cik tak ingat la..Etn dan Ili bahagi-bahagikan cupcakes ne pada 6,6,5,4,4, dan seterusnya...terima kasih Etn dan Ili..such a short notice depa bagi kat BHS suh buat...ha ha ha...depa datang ambil dua kali pukul 7.00 pagi ambil 4 ketui dulu pastu pukui 2.40 petang. Masa kul 2.40 petang rupanya ada geng depa yang nampak cupcakes tu dah nak 1 set pula ...adoi..short notice lagi...tunggu k, ad hoc order part 2 ...

2 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil said...

salam akak tun...
semua2 tu cun2 belaka...mesti tak lepas nafas lg nih...

boxhousestudio said...

BHS to Aisah..alamak hadiah bunga sakura tak amek lagi..malunya rasa dah ne...sat ya

tang tak bernafas tu ...sampai la ni tak lepas...macam faham Aishah apa yang akak alami sekarang...jenuh..berbagai warna kehidupan yang tengah akak lalui especially pasai si bongsu akak tu...aduhai...